EGMOND AAN ZEE – Door de Egmondse Reddingsbrigade wordt zaterdag 26 augustus de derde Lifeguard Experience Day gehouden. Op deze dag kan jong en oud kennis maken met het werk van de reddingsbrigade en dit op een sportieve leuke manier ervaren. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Om direct in de sfeer te komen wordt om 11.00 uur de dag afgetrapt met een gezamenlijke warming-up. Na deze warming-up kunnen de bezoekers van de Lifeguard Experience Day deelnemen aan verschillende sportieve manifestaties.

Gedurende de dag zijn er drie tijdstippen wanneer activiteiten beginnen en wel om 11.15 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Op deze tijden beginnen drie activiteiten, te weten de Lifeguard Bootcamp, het meerijden met het kusthulpverleningsvoertuig en surfclinics. Hiervoor is inschrijving nodig dus kom op tijd, want vol is vol.

De Lifeguard Experience Day vindt plaats zaterdag 26 augustus vanaf 11.00 uur op het strand van Egmond, bij de post van de Egmondse Reddingsbrigade recht onder de vuurtoren.