EGMOND – De 42e PWN Egmond Halve Marathon is volledig uitverkocht.

Zondag 17 december is de deelnemerslimiet bereikt en dus staat zondag 12 januari het maximaal aantal van 17.500 lopers aan de start van deze winterklassieker.

Hardlopers die alsnog mee willen doen aan de halve of kwart marathon, kunnen gesponsord meelopen in een goede doelen team.

Naast de steun voor het goede doel levert dit een aantal extra voordelen op, zoals een gunstige startpositie en toegang tot de verwarmde Businesstent.

Via het online platform Alvarum hebben Spieren voor Spieren, Fight cancer en Tegenkracht, stichting kanker en sport, zich aangemeld voor de PWN Egmond Halve Marathon.

Deze deelnemende goede doelen presenteren zich via de website www.pwnegmondhalvemarathon.nl. Hardlopers kunnen zich direct aanmelden bij het participerende goede doel.

De deelnemer wordt dan in principe gratis in het team opgenomen, wanneer een minimum bedrag aan sponsorgeld wordt gegarandeerd.

De hoogte van dat bedrag wordt door elk goed doel zelf vastgesteld.

De deelnemer kan vervolgens aan vrienden, familie en collega’s vragen of zij bijvoorbeeld een bedrag per kilometer willen doneren of eenmalig een vast bedrag.

Het officiële goede doel van de PWN Egmond Halve Marathon is Simavi.

Samen met hoofdsponsor PWN zet dit goede doel zich in voor veilig drinkwater in ontwikkelingslanden.

Bij online inschrijving konden alle individuele deelnemers een vrijwillige donatie doen aan Simavi.

Geef een reactie