BERGEN – Woodlands Festival barst los op zaterdag 28 mei vanaf 11.00 uur. Met maar liefst negen stages is het een uniek festival boven het Noordzee-kanaal. Twee dagen vermaak voor muziekliefhebbers en fijnproevers en niet meer weg te denken na vijf succesvolle edities in de afgelopen jaren.

Op dit moment bouwen vele handen de prachtige houten bouwwerken en creaties waar Woodlands zo bekend om staat. Het ‘wij gevoel’ begint met de opbouw en wordt in het weekend doorgegeven aan de bezoekers. Alles voor een onvergetelijke ervaring.

Met een programma dat uit zijn voegen barst is er voor iedere muziekliefhebber aanbod.Op de website is het volledige programma te bewonderen inclusief time-table.

Woodlands heeft afgelopen jaren bewezen alles in huis te hebben wat je van een groot festival mag verwachten terwijl het door de bezoekers de afgelopen jaren juist werd ervaren als thuiskomen op een terrein met huiskamersfeer.

Woodlands Festival vindt plaats op de IJsbaan van Bergen (Oudtburghweg). Bereikbaar met de fiets, auto of met de speciale Woodlands-pendelbus vanaf Alkmaar CS (achterzijde station) die je ook weer veilig terugbrengt. Tickets voor de zaterdag zijn in de voorverkoop (online) met 5 euro korting te koop.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen en worden vermaakt tot 19.00 uur. Voor de zondag geldt gratis entree. Kijk voor meer informatie op www.woodlandsfestival.nl of op Facebook.

Geef een reactie