BERGEN – Stichting Welzijn Bergen verzorgt donderdagochtend 20 juli van 10.00 tot 12.00 uur aan Binnenhof 9 een Mantelzorgsalon. Financieel adviseur Pieter Bijl geeft een presentatie over financiele zaken die belangrijk zijn om te weten voor mantelzorgers.

Mantelzorgers, hulpvragers, vrijwilligers en professionals uit Egmond, Bergen en Schoorl zijn van harte welkom. De entree is gratis.

Onderwerpen die onder andere ter sprake komen zijn erfbelasting, boedelbeschrijving, levenstestament en een niet reanimeren verklaring. Veel mantelzorgers lopen hier tegen aan.

Het is goed te weten hoe deze zaken geregeld kunnen worden. Na zijn presentatie is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Vanzelfsprekend kunnen geïnteresseerden ook spontaan komen. Aan wie geen vervoer heeft, of de mantelzorgbehoevende kan niet alleen blijven, wordt hulp geboden.

Laat dit weten via Carla Klok, tel. 072-5095267 (9.00-12.00 uur) of stuur een e-mail naar C.Klok@welzijnbergen.nl Aanmelden voor de Mantelzorgsalon is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen.

Geef een reactie