BERGEN AAN ZEE – Het belooft woensdagavond 30 augustus een mooie avond te worden met Marjolein Meijers, de zangeres van voorheen De Berini’s, en haar kompanen. Zij geven een voorstelling om 20.00 uur in het Vredeskerkje.

Wanneer je als muzikant al veertig jaar op de planken staat en al dertig jaar theatervoorstellingen met muziek maakt, moge duidelijk zijn dat de voorstelling ‘Muziek!’ niet zomaar een persoonlijk en muzikaal verhaal is, in Meijers moedertaal, met veel nieuwe muziek, nieuwe liedjes.

Marjolein Meijers maakt muziek met bandjes als De Berini`s, met Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers.

Nu neemt zij de toeschouwer mee op een muzikale wereldreis: na vertrek uit Rotterdam gaat het via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar koppige cajuns en ‘Old Time’ uit Amerika. Muziek!’ staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen.

Marjolein Meijers zang, bas, gitaar banjo, Walter Kuipers viool, mandoline, bouzouki en doedelzak, Onno Kuipers accordeon, trekzak en gitaargitaar. Stuur voor meer informatie en kaarten reserveren een e-mail naar: kaartverkoop@kunstgetij.nl, bel 06-50584308 of ga langs bij de Eerste Bergensche Boekhandel.

Kaarten zijn indien nog voorradig ook aan de zaal verkrijgbaar. Kijk voor alle info op www.kunstgetij.nl. Het volgende concert is op 6 september: Fado-zangeres Hendriktje & Ensemble.