EGMOND AAN ZEE – Ontmoetingscentrum PostaanZee nodigt amateurmusici uit voor de nieuwe maandelijkse muziekmiddag MuziekaanZee. De musici vormen een inlooporkest met leden van Huismuziek Alkmaar. De start is op donderdag 22 september en daarna iedere vierde donderdag van de maand.

Verzamelen om 13.45 uur en spelen van 14.00 tot 15.30 uur. Initiatiefnemers voor deze activiteit zijn Egmonders Rita Pollen, Ton van den Heuvel en Carel Funke. Ton: “Bij deze muzieksessies zijn alle musici met hun instrumenten (‘unplugged’) van harte welkom.

De meerstemmige muziekstukken variëren van klassieke muziek tot wereldmuziek. Neem zelf je muziekinstrument en een muziekstandaard mee, HMA verzorgt de benodigde bladmuziek in diverse toonsoorten (C-, Bes-, Es-versies). Bij PostaanZee is een piano aanwezig.

We verwachten dat je noten kunt lezen en je instrument goed kunt bespelen. Als je naar de muziek wilt komen luisteren ben je ook van harte welkom”’.

Aanmelden is niet nodig, maar kan via Froukje van der Schaaf (froscha@ziggo.nl), onder vermelding van naam, e-mail, instrument en stemming.

PostaanZee schenkt koffie en thee en vraagt voor de middag een vrijwillige bijdrage.

Geef een reactie