BERGEN- Bij Landal Berger Duinen, het nieuwste vakantiepark van Landal GreenParks, gelegen aan de kust bij de Noord-Hollandse dorpen Bergen en Schoorl, zijn de eerste gasten welkom geheten in een van de 72 luxe vakantiewoningen. Hiermee voegt Landal een zeer aantrekkelijke kustbestemming toe aan de bestaande 25 vakantieparken aan zee in Nederland.

De 72 luxe vrijstaande vakantiewoningen zijn er in 4-, 6- en 8-persoonstypen. Een aantal heeft een luxe of zelfs een extra luxe wellnessuitvoering, met onder andere een loungebath (inclusief buitenhaard) en een rieten dak. Het park heeft een receptiegebouw met een kleine minishop waar souvenirs worden verkocht en fietsen kunnen worden verhuurd. Gasten kunnen voor verdere faciliteiten een beroep doen op de uitgebreide voorzieningen in de nabijgelegen dorpen Schoorl en Bergen.

Er zijn plannen om nog verder uit te breiden. Langs de Heerweg tussen Schoorl en Camperduin worden al twee parken gebouwd. Het eerst komt aan de Heereweg, tussen Hotel Jan van Scorel en vakantiepark Duynvoet. De planning is om het tweede park aan het terrein van de Oude Heereweg te vestigen.

Foto: Landel vakantiewoning (aangeleverd)

ByEvert