BERGEN NH – RTV80 TV heeft een nieuw programma: Kopstukken. Hierin praat Ruud Bredewold met mensen over hun persoonlijke leven. Dit kunnen mensen zijn uit alle geledingen van de samenleving, van Camperduin tot Egmond-Binnen. Extra bijzonder is dat de Bergense beeldend kunstenaar Pauline Bakker bij alle interviews aanwezig is en tijdens de gesprekken een portret kleit van de geïnterviewden.

Elk gesprek in Kopstukken is vanaf maandag 18 december (19.00 uur) een week lang op RTV80 TV te zien. Zo praat Bredewold in de eerste uitzending met Pauline Bakker over haar manier van kunst maken en aspecten over haar leven.

Een gesprek met Marco Ros is vanaf 25 december een week lang op TV80 te zien. Ros is mede-eigenaar van restaurant Zilte Zoen in Schoorl alwaar hij ook als chef-kok werkt. In de derde aflevering van Kopstukken, vanaf maandag 1 januari, is dominee Engele Wijnsma te gast. In ‘zijn eigen’ Ruïnekerk vertelt hij zijn persoonlijke verhaal.

Boeiend is eveneens het interview met Henk Biesboer uit Egmond aan Zee, uit te zenden vanaf 8 januari. Hij is onder andere bekend als pr-man van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij Nederland (KNRM), afdeling Egmond. In een daaropvolgende aflevering, vanaf maandag 15 januari, praat Ruud Bredewold met Martin de Zwart, voormalig directeur van de Rabobank en nu rentmeester van de Hervormde Kerken in Schoorl en Groet.

Uitzendtijden

Elke nieuwe aflevering van Kopstukken is dus vanaf maandag 18 december om 19.00 uur een week lang te zien. Dit programma, evenals alle andere RTV80-video-items over de gemeente Bergen, zijn te bekijken vanaf 19.00 uur, 22.00 uur, 01.00 uur, 04.00 uur, 07.00 uur, 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur.

Frequenties

De frequenties zijn Ziggo-kanaal 44, KPN-kanaal 1493, T-Mobile kanaal 874, Trinet kanaal 514 en SNLR kanaal 514. Alle tv-uitzendingen van RTV80 zijn eveneens te volgen op de website van RTV80. Bekijk deze website ook voor alle andere lokale informatie over de gemeente Bergen. Verder heeft RTV80 een eigen Facebook-, Twitter-, Instagram en YouTube-kanaal: ook hierop is onder andere Kopstukken terug te kijken.

RTV80 app

Daarnaast biedt de RTV80-app alle informatie. Deze is te downloaden voor de smartphone (Android en Apple). Klik hier voor de juiste downloadlinks.

Foto: Engele Wijnsma, Pauline Bakker en Ruud Bredewold in een uitzending van Kopstukken op RTV80 TV. (Foto: RTV80).