SCHOORL – Ook al is het nog winter, Dorpscentrum De Blinkerd gaat vanaf eind januari van start met het voorjaarsprogramma. Met weer veel nieuwe cursussen en workshops.

Bijvoorbeeld Fitball en de Chinese massagemethode GuaSha, West Coast Swing en Solo Latin Dance. Daarnaast een interessante serie colleges over kunstgeschiedenis en leuke (lekkere!) kookworkshops.

Er zijn cursussen die langer duren, maar ook workshops van 1 dagdeel. Kortom, te veel om allemaal hier op te noemen. Kijk op de website voor het volledige overzicht.

Op woensdag 6 januari wordt het cursusprogramma in verkorte vorm (flyer=folder) verspreid via de weekbladen. In Bergen, Schoorl en Groet via het Bergens Nieuwsblad, in Warmenhuizen via het Langedijker Nieuwsblad.

De flyer is vanaf 6 januari ook af te halen in de Blinkerd en ligt ook bij de Bibliotheken in Schoorl en Bergen en in diverse winkels.

Compleet programma: voor het volledige cursusprogramma zie de website van De Blinkerd onder de knop cursussen: www.deblinkerdschoorl.nl

Flyer cursusprogramma

Start seizoen: De meeste cursussen starten vanaf maandag 25 januari 2016.

Inschrijven: gedurende 3 weken vanaf woensdag 6 januari t/m vrijdag 22 januari op maandag t/m vrijdag van 11.00 – 16.00 uur). Doe het snel, want vol is vol!

Op de website is tevens het inschrijvingsformulier te vinden

Geef een reactie