BERGEN – Bij de vvBergen is met ingang van het nieuwe seizoen als hoofdtrainer Djordi Hopman aangesteld. Hopman, geboren in Alkmaar en nu woonachtig in Amsterdam, is momenteel nog in dezelfde functie actief bij SV SDOB in Broek en Waterland.

Daarnaast is hij docent bij de KNVB en ook zakelijk op vele manieren actief in de sport- en voetbalwereld.

Djordi Hopman: “Ik ben zeer vereerd dat ik voor deze positie geselecteerd ben. Ik ben in mijn hoedanigheid als Docent al een paar keer bij vvBergen geweest en ben zeer onder de indruk van de wijze waarop deze nieuwe vereniging in korte tijd gestalte heeft gekregen.

De fusie van beide vereniging heeft dit jaar ook sportief al zijn vruchten afgeworpen en ik hoop een passende bijdrage te kunnen leveren aan een verdere ontwikkeling. Ik heb er enorm veel zin in om het maximale uit de groep meest talentvolle voetballers uit Bergen te gaan halen.”

Han Visscher, hoofd voetbaltechnische zaken: “Nadat we in goed overleg gezamenlijk met de huidige trainer Gerard Timmers tot de conclusie waren gekomen dat een derde jaar van samenwerking niet voor de hand zou liggen zijn we in gesprek gekomen met een aantal zeer gekwalificeerde kandidaten.

Naar algemene overtuiging halen we met Djordi Hopman de juiste opvolger voor Gerard binnen.

Een jonge en talentvolle trainer die een uitstekende mix in kwaliteiten en motivatie biedt.

Djordi heeft een uitgesproken opvatting over voetbal en de ontwikkeling van onze spelers en die sluiten uitstekend aan bij de door ons bepaalde sportieve- en verenigingsdoelstellingen en ambities.”