DE EGMONDEN – Stichting Welzijn Bergen heeft sinds oktober 2017 een nieuwe jongerenwerker in dienst voor voor de locaties Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef. Hamid is 27 jaar oud en heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging. Zijn standplaats is jongerencentrum De Wal.

“Voor de jongeren in de leeftijdscategorie dertien tot zeventien jaar ben ik elke vrijdagavond en zaterdagavond geopend van 18.00 uur tot 23.00 uur. Alle jongeren zijn welkom om hier te komen chillen.

Wij hebben hier diverse activiteiten, zoals een pooltafel, tafeltennistafel, dartbord en een XBOX one. Verder kunnen de jongeren hun telefoon aansluiten op de speakers en hebben we de hele avond leuke muziek aan staan.

Daarnaast ben ik er ook voor jongeren die vragen hebben of ergens mee zitten waar ze zelf niet uit komen. Vanaf het voorjaar van 2018 zal ik mij ook meer gaan richten op de jongeren van groep 7 en 8 door sportactiviteiten voor hen te organiseren.

Ook ouders kunnen mij benaderen met vragen of zorgen die zij hebben over hun kind. Samen met de ouder(s)/verzorger(s) gaan we opzoek naar een antwoord.

Als ik er niet uitkom kunnen wij er eventueel een derde partij bij betrekken die wel een antwoord heeft.”