EGMOND AAN ZEE/ BERGEN – De Bergense wethouders Ernest Briët, Marco Wiesehahn-Vrijman en Yvonne Roos-Bakker deden vrijdagmorgen 15 maart hun best om de tuin van verzorgingshuis Prins Hendrik Stichting in Egmond aan Zee nog mooier te maken. Ze plantten bloemen, planten en kleine boompjes in potten en bakken. Toepasselijk om te doen, want de lente komt eraan.

Samen met personeel en inwoners van het verzorgingshuis en mensen van buiten namen de lokale politici uit Bergen deel aan de actie NL Doet. Dit is een jaarlijks terugkerende vrijwilligersdag in Nederland. Doel is het stimuleren van vrijwilligerswerk. Mensen van verenigingen, bedrijven en instellingen óf individueel zetten zich in voor een non-profit doel. Met deze dag willen de organisatoren aandacht vestigen op de noodzaak van vrijwilligerswerk. Aan NL Doet heeft naar schatting jaarlijks meer dan 375.000 deelnemers.

Burgemeester Lars Voskuil van de gemeente Bergen ging zaterdag aan de slag in de tuin van de Adriaan Roland Host School in Bergen. (Foto’s: Hans Brouwers/ Habrofotografie).

Wethouders Ernest Briët en Yvonne Roos-Bakker.

Wethouders Marco Wiesehahn-Vrijman en Ernest Briët.