SCHOORL – De boeren en boerinnen van de Noorderhoeve nodigen het publiek uit voor een zomerse feestdag op het platteland. Zaterdag 2 juli is het biodynamische boerenerf aan Duinweg 125 van 10.00 tot 16.00 uur een zoete inval.

De jaarlijkse landgoedfair is een dagje uit voor het hele gezin. Begin juli is de boerderij op z’n mooist: de tuin staat er prachtig bij en alle dieren lopen in het weiland. “Mam, mag ik morgen weer naar de Noorderhoeve?,” zei een meisje vorig jaar aan het eind van de landgoedfair.

Voor kinderen is het inderdaad een topervaring: ze kunnen de boerderij op eigen houtje ontdekken met ponyrijden, huifkarritjes, trekkers beklimmen, kalfjes knuffelen en diverse creatieve activiteiten. Bezoekers kunnen even tot rust komen in de oude koeienstal. Die wordt door de Haagse kunstenaar Bruno van den Elshout voor de gelegenheid ingericht met enkele horizonportretten uit zijn project New Horizons.
Shoppen, smullen en swingen
Op de fair staan groene ondernemers en ambachtslieden uit de regio met lekker eten en goede waar.

Er is genoeg variatie aan verse producten en bijzondere delicatessen om op de landgoedfair uw weekendboodschappen te doen. Op het terras kunt u neerstrijken voor een high tea van Mevrouw Cha en gebak van Bakkerij de Gouden Engel of een feestelijke lunch zoals vers gebakken pizza’s van de Pizza Ria’s en broodjes warme beenham.

De Nok, een hecht muzikaal vijftal, komt ‘s middags de feestvreugde verhogen met jazz, blues en klezmer.

Kom lekker op tijd want het is een zomerfeest voor jong en oud om een hele dag van te genieten. Zie voor meer informatie: www.noorderhoeve.nl

Geef een reactie