BERGEN NH/ SINTMAARTENSZEE – Een grote groep kinderen en ouders die niet op vakantie kunnen speelden woensdag 9 augustus onder het zonnetje in speelparadijs de Goudvis in Sint  Maartenszee. De groep kinderen, afkomstig uit zeker vijf verschillende landen, genoot van een dag vol speelplezier.

Heel veel kun je plannen, maar het weer natuurlijk niet, dat moet je gegund zijn. En blijkbaar was het de ruim vijftig kinderen uit de gemeente Bergen gegund in de speeltuin. Deze activiteit werd georganiseerd door de actieve vrijwilligers van Stichting Welzijn Bergen en financieel mede mogelijk door de Barry Foundation in Schoorl.

Jong en oud spelen alsof leeftijd niet uitmaakt. En wat blijkt, leeftijd doet er inderdaad niet toe! Een uitspraak van een groep ouders die mee was: “We hebben in tijden niet meer zoveel plezier gehad.”

De lunch was op eigen gelegenheid en hoe verrassend pakte dat uit. De lekkerste hapjes en gerechten werden uit de diverse tassen getoverd en getrakteerd.

Blije gezichten, gevulde magen, kleur op de wangen. Een dag om niet snel te vergeten. (Bron tekst en foto: Flessenpost uit Bergen).