BERGEN – Nog even en dan staat Bergen in het teken van Oorlog aan Zee, de theatervoorstelling over de laatste week van de Tweede Wereldoorlog in Bergen. Om dit project optimaal te laten slagen, heeft de organisatie vrijwilligers nodig. Daarom een oproep.

De voorstelling Oorlog aan Zee speelt zich af op meerdere locaties in het dorp. Het publiek wandelt van scène naar scène om steeds in een heel andere sfeer een onderdeel van deze periode mee te beleven. Om deze productie te kunnen realiseren zijn “veel mensen nodig, benadrukt een woordvoerder van de organisatie.

Van opbouwen tot figureren

“Wij doen daarom een oproep: wilt u deel uitmaken van dit prachtige evenement, maar is acteren niet uw ding? Geef u dan op als vrijwilliger. Wij hebben hulp nodig bij bijvoorbeeld de opbouw van decors, assistentie bij techniek, de kassa, begeleiding, chauffeurs en opruimen. En als u wel op de planken durft: we hebben nog plek voor een paar laatste figuranten.”

De voorstellingen worden gespeeld van 28 september tot en met 9 oktober.

Op de website van Oorlog aan Zee is meer informatie te vinden, bijvoorbeeld de speeltijden. De organisatie vraagt geïnteresseerden om een e-mail te sturen via info@oorlogaanzee.nl met daarop contactgegevens en de beschikbare dagen en tijden.

(Bron foto: Oorlog aan Zee)