EGMOND AAN DEN HOEF – Manege de Hoef houdt zondag 17 september een open dag om iedereen kennis te laten met het bedrijf en de paardensport. Al sinds de jaren 60 worden er lessen gegeven in dressuur en springen.

Er is in de loop der jaren een hoop verandert en de manege is flink uitgebreid. Ieder weekeinde worden er duin- en strandritten georganiseerd. Op de open dag kunnen kinderen gratis ponyrijden, een leuke en laagdrempelige manier om het paardrijden te ervaren.

In de stallen kunnen kinderen meedoen met Pimp je pony en in de kantine wordt een paardentaart gemaakt en kan iedereen hoefijzers versieren.

Op deze dag laat de manege diverse takken van de paardensport zien, zo komen ook zowel dressuur als springen aan bod. Uiteraard is er ook ruimte voor het knuffelen en verzorgen van de pony’s en mag iedereen die dat wil daarbij helpen.

In de kleine binnenmanege is de hele dag een markt met tweedehands en nieuwe spulletjes. Heb je iets te verkopen? Aanmelden voor de markt kan bij puck@manegdehoef.nl. De Manege is open van 12:00 tot 17:00 uur. Gratis entree.