EGMOND AAN ZEE – Bobb’s Pannenkoekenbistro op de Boulevard in Egmond aan Zee gaat zondag nog niet open. De feestelijke opening is uitgesteld omdat de exploitatievergunning nog ontbreekt.

Bedrijfsleider Nando Koridon laat weten dat de vergunning is aangevraagd. “Normaal is het zo dat je al open kan als de aanvraag nog in behandeling is, maar nu gaat dat niet zo.” Douwe Bob is voor vijftig procent eigenaar van het restaurant.

Live muziek, barbecue en terras

Bobby’ Pannenkoekenbistro komt aan de Boulevard, op de locatie van het voormalige pannenkoekenrestaurant Pancakes. Voorheen was hier restaurant Zilte Zoen gevestigd.

De zanger belooft in het restaurant niet alleen pannekoeken maar ook livemuziek, barbecue en een terras. 

Douwe Bob, hier in Alkmaar (Bron foto: Instagram pagina van Douwe Bob)

Niet alleen in Egmond

De ondernemende artiest startte eerder al de salonboot Bob’s Boat Bash die over de Amsterdamse grachten vaart. Hier komt een driegangendiner op tafel, is er een borrel en livemuziek.

Ook runt Douwe Bob restaurant en wijnbar Stevig Amsterdam, gevestigd in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt. Voorheen was hij eigenaar van de kroeg The Fool Bar in de Dapperstraat.

Op de vraag via Instagram waarom Douwe Bob voor Egmond koos, geeft hij nog geen respons. “Hoi, sorry. Erg druk nu. Kom maar naar de opening.” Dat antwoord houdt RTV80 dus nog tegoed.

Het is nog onduidelijk wanneer de uitgestelde opening van zijn restaurant in Egmond aan Zee plaatsvindt. (Tekst: Evert Visser/ RTV80).

Foto gemaakt bij het voormalige Pancakes, maar Bobby’s heeft straks hetzelfde uitzicht
op de vuurtoren van Egmond. (Bron foto: Pancakes).