BERGEN – Holland Sport opent het gloednieuwe, duurzame gebouw van sportcentrum De Beeck in Bergen van zaterdag 27 augustus tot en met vrijdag 2 september. Liefhebbers kunnen dan een rondleiding krijgen door het gebouw en deelnemen aan gratis sportieve activiteiten, mede mogelijk gemaakt door de sportaanbieders in het complex. De gemeente Bergen biedt daarbij een eerste kopje koffie of thee gratis aan.

Het volgens de gemeente Bergen ‘unieke complex’ bestaat uit een sporthal, een spiegelzaal, fitnessruimtes, vergaderzalen, een raadzaal, een biljartzaal, een jongerencentrum en twee zwembaden.

Rondleidingen en proeflessen

De hele week door zijn er diverse rondleidingen te volgen. Bezoekers kunnen dagelijks één van de gratis proeflessen van de huisverenigingen bijwonen. Zij bieden een gevarieerd programma met badminton, yoga, mensendieck, zwemtraining, biljart, dansfitness, zumba, bodystretch en fitness. De jeugd kan zich nog eens extra vermaken tijdens de dreumesochtend en het luchtkussen springfeest op zaterdag 27 augustus.

Zwemmen!

Zwembad De Beeck nodigt iedereen uit om kennis te maken met het bad tijdens het vrijzwemmen op zondag of tijdens 50-FIT op dinsdag. Daarnaast staan de nieuwe aquasporten FloatFit en PiYoChi op het programma op woensdag.

Officiële opening en B.E.S.t Happy dag

Donderdag 1 september wordt De Beeck officieel geopend. De week wordt op vrijdag afgesloten met een B.E.S.t Happy dag. Dit is een vitaliteitsdag georganiseerd door de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen.

Het actuele programma voor openingsweek is te vinden op de website van De Beeck.

De Beeck opent haar deuren vanaf 27 augustus met een feestelijke openingsweek (Foto: dredesign.nl)