EGMOND AAN ZEE – Ontmoetingscentrum PostaanZee in Egmond houdt vrijdagmiddag 5 en 19 juli opheffingsuitverkoop van boeken. Deze verkoopmiddagen vindt overigens elke eerste en derde vrijdag van de maand plaats, maar PostaanZee brengt graag de eerste volgende data onder de aandacht.

“Alle boeken kosten dan maar 1 euro per stuk. Dit is je kans om mooie boeken te vinden voor een klein prijsje”, vertelt Wil Koper van PostaanZee.

Koper laat verder weten dat de speciale opheffingsuitverkopen plaatsvinden omdat de organistatie in 2025 stopt met de boekenmarkt. “Maar gelukkig blijft de minibieb bestaan in het ontmoetingscentrum.” Overigens accepteert PostaanZee vanaf nu uitsluitend nog recente leesboeken om te gebruiken in de minibieb. “Zo houden we onze minibieb fris en aantrekkelijk voor alle bezoekers. De oud papierclub blijft blij met zolder en huis opruimingen.”

De opheffingsuitverkopen op vrijdag 5 juli en vrijdag 19 juli vinden plaats van 13.00 tot 16.00 uur in het achterste gedeelte van het oude postkantoor aan de Voorstraat 82 in Egmond aan Zee. (Foto PostaanZee: RTV80.

(Bron foto: PostaanZee).