EGMOND AAN ZEE – De boekenmarkt van ontmoetingscentrum PostaanZee in Egmond aan Zee sluit op 25 april 2025 definitief haar deuren. “Maar niet getreurd: vanaf mei organiseren we iedere eerste en derde vrijdag van de maand een speciale opheffingsuitverkoop. Dus ook op 3 mei”, laat Wil Koper van het ontmoetingscentrum weten.

“De boekenmarkt, ontstaan door een overvloedige aanvoer van boeken, biedt een schat aan kunst-, studie-, kook- en geschiedenisboeken. Voor de liefhebbers is dit dé kans om die lang gezochte ‘pareltjes’ te vinden. Ook de boeken over Egmond zijn afgeprijsd. Onze vrijwilligers staan klaar om te helpen bij het zoeken naar jouw gewenste boek. Met de koop van boeken steun je de activiteiten van PostaanZee.”

“Vanaf nu kunnen alleen nog recente leesboeken worden ingeleverd om onze eigen minibieb fris en aantrekkelijk te houden voor alle bezoekers. Ondertussen blijft de oud papierclub verheugd met zolderopruimingen.” De eerstvolgende opheffingsuitverkopen vinden plaats op vrijdag 3 mei en vrijdag 17 mei van 13.30 tot 16.00 uur in het achterste gedeelte van het voormalige postkantoor aan de Voorstraat 82.

(Bron foto’s: PostaanZee).