SCHOORL – Goed nieuws voor Restaurant Merlet in Schoorl. Het horecebedrijf ontving vandaag (maandag) een Michelinster. Deze onderscheiding kreeg Merlet voor het vijfentwintigste jaar op rij.

De uitreiking van de nieuwste editie van de Michelin Gids Nederland vond maandag plaats in Amsterdam. Deze wordt algemeen erkend als de meest gerespecteerde en invloedrijke restaurantgids ter wereld.

Hoogwaardig en innovatief

De Michelingids waardeert Merlet Restaurant om zijn uitzonderlijke keuken, die de creativiteit en vaardigheid van Meesterkok Jonathan Zandbergen en zijn team benadrukt. Martin en Carla van Bourgonje laten weten dat de gasten van het restaurant hun toewijding aan het gebruik van hoogwaardige, lokaal geproduceerde ingrediënten steeds weer prijzen. Hetzelfde geldt voor de innovatieve benadering van koken.

Dankbaar

Martin en Carla van Bourgonje spraken hun dankbaarheid uit: “We zijn ongelooflijk trots en dankbaar dat we deze prestigieuze waardering mogen behouden. Het is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons team. We streven ernaar onze gasten een uitzonderlijke ervaring te laten beleven, elke dag opnieuw. We zijn onze gasten en ons team dankbaar.”

Jubileumjaar

Restaurant Merlet luidt dit jubilieumjaar in met acties en evenementen. Voor meer informatie hierover verwijst Merlet naar het komende Merlet Magazine. Bekijk hier onze video.