EGMOND AAN ZEE – De 56-jarige Peter Langenberg uit Alkmaar werd zondag dood aangetroffen in de duinen van Egmond aan Zee nabij een ‘mannenontmoetingsplek’. Dat meldde het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ dinsdagavond. Volgens de politie kwam de man door een misdrijf om het leven.

Langenberg was in het programma op camerabeelden te zien. Dit in de hoop tips te krijgen. Het slachtoffer stapte zondagochtend omstreeks 10.45 uur in bus 165 van Connexxion. Bij de halte vuurtoren ging hij de bus uit. Voorbijgangers vonden hem ongeveer vijf uur later dood in de duinen. Hij miste zijn kleding, tas en kniebrace. Iemand gaf zijn telefoon af bij Boekhandel Dekker en Dekker in de Voorstraat. De politie liet weten in contact te willen komen met de eerlijke vinder van de telefoon. Wie meer weet over het motief of de aanleiding van de dood van de Alkmaarder, wordt eveneens verzocht contact op te nemen met de politie. Hetzelfde geldt voor mensen die meer informatie hebben over de kleding, tas of kniebrace.

Informatie is te delen via telefoonnummer 0900-8844 of via de tiplijn 0900-6070. Mannen die in de buurt waren, kunnen veilig contact opnemen met Misdaad Anoniem of Roze in Blauw. 

(Foto uit aflevering ‘Opsporing Verzocht’)