EGMOND AAN ZEE – Holland Sport organiseert donderdag 4 mei een piratenfestijn op het strand van Egmond aan Zee. Dit evenement is volgens buurtsportcoach Elles Kraakman uitdagend. “Kinderen kunnen dan een echte piraat worden.”

Kinderen uit de gemeente Bergen van groep 5 tot en met 8 kunnen bij de hoofdingang bij Strandpaviljoen Bad Egmond meedoen aan actiteiten. Voorbeelden zijn schatzoeken, een parcours en een wrakspel. De vraag is: hebben zij alles in zich om een piraat te zijn?

De deelnemers kunnen zich bij binnenkomst melden bij de medewerkers, te herkennen aan de piratenoutfits. Achteraf krijgen alle kinderen een power pakket met een gezonde snack en een beloning voor hun inzet.

Wat je nog meer moet weten…

Het Piratenfestijn duurt van 13.00 tot 17.00 uur. De inloop is vanaf 12.30 uur. De toegang voor alle activiteiten bedraagt 2,50 euro per kind. Aanmelden is verplicht en kan online. Voor allergieën met betrekking tot de snacks en andere vragen kan contact opgenomen worden met Zeno van Esch, via e-mailadres zeno.van.esch@hva.nl.