EGMOND AAN DEN HOEF – Groepjes en solisten van kinderen uit de basisschoolleeftijd uit Egmond schitterden zondag op het podium van Dorpshuis Hanswijk in Egmond aan den Hoef tijdens de playbackshow.

De variatie aan optredens was groot. Zelfs een live vioolsolo verrastte het publiek. Volgens presentatrice Monique Mol had de jury geen gemakkelijke taak om een winnaar te kiezen. Volgens de jury verdienden eigenlijk alle kinderen de hoofdprijs.

De Diepte van S10

De hoofdprijs, de Hoever Playback & Talenten wisselbeker, kreeg uiteindelijk Sofia Eijlander. Zij bracht een weergave van De Diepte van zangeres S10 op de planken. “Bijna niet van echt te onderscheiden. Alsof we weer bij het Eurovisie Songfestival waren”, aldus Mol. De aanmoedigingswisselbeker voor aankomend talent ging naar Thiago Hof met zijn zeer levendige Elvis-vertolking van Jailhous Rock. Alle deelnemers kregen vervolgens de Playback Show-medaille.

Voor Stichting Jeugdbelangen Egmond was het na drie jaar weer mogelijk de playbackshow te organiseren. De coronamaatregelen lieten het de afgelopen jaren niet toe. Zie voor meer informatie Facebook Jeugdbelangen Egmond aan den Hoef (Foto’s: Nathalie Peters Koopmans).

DoorRedactie