EGMOND AAN ZEE – Sportcafé Watertoren is dinsdag 16 februari de locatie voor een voorronde van het tweede seizoen van het Open Nederlands Kampioenschap Poker (ONK Poker).

Verspreid over heel Nederland worden er 150 voorrondes gespeeld waar spelers zich kunnen plaatsen voor de grote landelijke finale. Ook in Egmond aan Zee kunnen pokerliefhebbers een gooi doen naar de titel ‘Pokerkampioen van Nederland 2016’.

Het sportcafé wordt omgetoverd tot een ware pokerroom met professionele pokertafels, chips en kaarten.

De winnaar van deze voorronde mag een jaar lang de titel Poker Kampioen van de gemeente Bergen dragen, krijgt een beker en kwalificeert zich direct voor de landelijke finale.

Daarnaast gaat de beste 5 procent door naar de semifinale. Het Pokerkampioenschap zet vooral in op de het spelplezier bij poker.

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is het grootste pokerkampioenschap van Nederland, waar elke pokerliefhebber aan mee kan doen.

Door mee te doen, krijgen deelnemers niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel Pokerkampioen van Nederland, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi te spelen. Er wordt dus niet om geld gespeeld, maar puur om de eer.

De voorronde begint om 19.00 uur. Aanmelden kan via www.onkpoker.nl. Kosten 12,50 euro.

Geef een reactie