EGMOND AAN ZEE – “Houd je ook van het geluid van verse kaarten die geschud worden, het ‘tak tak tak’-geluid van pionnen en het geroezemoes van goed gezelschap? Vind je het leuk om nieuwe en uitdagende spellen te ontdekken? Kom dan gezellig de nieuwste boardgames spelen bij Postaanzee op vrijdagavond. Zo luidt de oproep van Wil Koper van dit ontmoetingscentrum in Egmond aan Zee.

“Er is een ruime voorraad van gevarieerde recent uitgebrachte spellen aanwezig. Het zelf meenemen van een bordspel kan ook. Er zijn altijd liefhebbers om een spel uit te proberen. Ook is hier materiaal te vinden voor wargames en miniaturen-schilderen.”

De toegang om mee te doen is gratis. Voor koffie/thee vraagt Postaanzee een vrijwillige bijdrage. Postaanzee is alcoholvrij. Het is ook mogelijk om lid te worden van de whatsappgroep, check de website voor de link hiernaartoe. De avond begint om 19.30 uur. De inloop start om 19.15 uur. PostaanZee is te gevestigd aan Voorstraat 82A in Egmond aan Zee. Zie ook de website.

ByEvert