RTV80- Een nieuwe stap in de geschiedenis van Radio en TV80, de lokale zender van de gemeente Bergen. TV80 heeft sinds woensdag 5 juli een nieuw tv-aanbod. Zo kunnen kijkers genieten van het tv-programma ‘Voor dag en duin’ waarbij een verslaggever met een boswachter de duinen in gaat en praat over al het moois dat daar te zien is.

Daarnaast is er aandacht voor culinair genot in het programma ‘Het Duinpannetje’. De kijker krijgt een inkijkje in de keuken van Restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee.

Hier worden voor het oog van de camera heerlijkheden bereid. Vervolgens gaat TV80 op pad met bekende mensen in Egmond, Bergen en School. Dit is te zien in het programma ‘Op pad met…’. Deze drie programma’s zijn te zien op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur, van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.

Daarnaast streeft de omroep naar een verdere uitbreiding van het programma-aanbod met een inloopcafé met verhalen van inwoners, een filmprogramma en een kunst- en cultuurprogramma.

Verder wil de omroep vaker op televisie verslag doen van actualiteiten en evenementen. Daarbij werkt RTV80 soms ook samen met de regionale omroep NH. Naast een nieuw tv-aanbod krijgt TV80 in de komende maanden een nieuwe vormgeving. Nieuwsgierig? Kijk dan op Ziggo-kanaal 44 of op www.rtv80.nl.

Wilt u zelf aan de slag als tv-maker (interviewer, camera of editer) of ziet u mogelijkheden om te werken voor Radio 80 (redacteur, interviewer, verslaggever, presentator, dj), informeer dan eens naar de mogelijkheden.

Geef een reactie