EGMOND AAN DEN HOEF:

Gisteren heeft de gemeenteraad gekozen voor de plannen voor het Slotkwartier, alleen Groen Links stemde tegen.

Men steekt 2.4 miljoen in Hoeve Overslot en de naastgelegen woningen ten bate van een ijssalon, een bakkerij, een Italiaans Restaurant, een wijnproeverij, een delicatessen shop en, verassing….de bierproeverij van Brouwerij Sancti Adelberti, ten koste van ons unieke museum en ondanks de meer dan 1100 steunbetuigingen die we hebben mogen ontvangen!

Wij mogen voor de klandizie blijven zorgen met de wekelijkse optredens.

We krijgen tot eind maart de tijd om ons te beraden over onze toekomst.

Al het goede gaat voorbij en alles van waarde is weerloos……..

Nog meer slecht nieuws!

Het optreden van zondag 10 november van The Bullfight met CD en Boekpresentatie kan niet doorgaan wegens ziekte van de zanger.

Verwacht:

zondag 17 november
Room Six feat. Fred van Willegen

zondag 24 november
Phoenix Lights, een artrock duo uit Rotterdam/Rijswijk met eigen muziek en sound. De muziek is melancholisch en geladen, en ze worden vaak door publiek vergeleken met Camel (van Lunar Seas), Gentle Giant en Pink Floyd.

Zaterdag 30 november lezing : Muziek en uitvaarten, van 14.30 – 17.00 uur.

Voor u treden deze middag op violiste Martine Nijenhuis ( facebook.com/MCNijenhuis ), het muziektrio bestaande uit Sandra Kox (altviool en piano), Evelien Dubbeldam (cello) en Willem Nijman (violoncello), en harpiste Merel Naomi ( merelnaomi.nl ).

Museumhoeve Overslot is ieder weekend open vanaf 14.00 uur.
De muziekoptredens beginnen om 16.00 uur en er wordt een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten gevraagd. Kom wel op tijd want vol.