EGMOND – BINNEN Samen kapotte spullen repareren, deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen, op vrijdag 26 oktober van 09.30 tot 12.00 uur. Dit repair cafe staat in het teken van de ANWB fietsbrigade actie. Laat uw kapotte fietsverlichting in het repair cafe vervangen. Zodat de fiets in de aankomende donkere maanden goed verlicht bent.

Belangstellen den kunnen op 26 oktober weer bij ons terecht met kleding, fietsen, elektrische apparaten, speelgoed, computers en vele andere spullen die het waard zijn om te repareren.

In het repair café worden uw spullen, samen met u gratis gerepareerd. Nu de wintertijd voor de deur staat, de dagen korter en donkerder worden, en onze kinderen, jongeren en ouderen kwetsbaar zijn in het verkeer, al helemaal als zij hun verlichting niet op orde hebben.

Willen wij daar in ons repair café wat extra aandacht aan geven.

Met fietsverlichting daalt de kans op een aanrijding in het donker met wel 20%. Omdat onze leerlingen elke dag van en naar school fietsen, is fietsverlichting noodzaak. Daarom tijdens het repair café op 26 oktober even langs komen met de fiets, om de verlichting in orde te maken.

De ANWB heeft hiervoor gratis fietslampen beschikbaar gesteld.
Dorpshuis De Schulp Visweg 45 1935 EB Egmond Binnen telefoon (072) 5063523.