EGMOND-BINNEN – De voorbereidingen voor de 48ste grote rommelmarkt van Muziekvereniging Eensgezindheid die 2 juni plaatsvindt in Egmond-Binnen zijn in volle gang. De eerste grote inzamelactie is op zaterdag 7 april. De opbrengst van de rommelmarkt wordt gebruikt om de muziekopleiding te kunnen bekostigen, de instrumenten te kunnen vernieuwen en uniformen te kunnen aanschaffen.

De overige inzamelacties zijn 28 april en 19 mei. Deze dagen kunnen inwoners van de gemeente Bergen en Heiloo tweedehands spullen laten halen door de vereniging.

Alles wat nog bruikbaar is welkom. Meubilair, potten en pannen, fietsen, glas en aardewerk, boeken, speelgoed, gereedschap, ijzerwaren, lampen, koel- vrieskasten, computerapparatuur, radio- tv’s , kunst en antiek, tuingereedschap, fotoapparatuur, maar ook draagbare (gebruikte) kleding en schoenen zijn welkom.

Tillen en sjouwen doen de medewerkers van de rommelmarkt. Bel om spullen op te laten naar Piet Apeldoorn, tel. 5061324, Vincent Pepping, tel. 5065601 of Piet Zonneveld, tel. 5065517. Een e-mail sturen kan ook: info@eensgezindheidegmond.nl