BERGEN – Ruud Bredewold praat in de dertiende aflevering van het tv-programma Kopstukken met Jeroen Leijen uit Bergen. Deze aflevering is vanaf maandag 11 maart 19.00 uur een week lang te zien op RTV80 TV.

Jeroen Leijen, bekend als Boer Jeroen, woont al zijn hele leven op de boerderij aan de Kerkedijk in Bergen. Jeroen is geboren als jongste in een gezin van zestien kinderen. Toen zijn vader stierf was hij vijftien jaar. Hij zag op dat moment maar één pad voor zich: in de voetsporen van zijn vader stappen. Een stap die hij op die jonge leeftijd onmogelijk kon overzien.

Boer Jeroen praat over zijn geluk om boer te zijn en de keuzes die hij maakte. Ook spreekt de Bergenaar, die midden in het leven staat, over het alleen wonen.

Boer Jeroen vertelt dus over zijn werk en persoonlijke leven, zoals dat geldt voor alle gasten in Kopstukken, afkomstig uit Camperduin tot Egmond-Binnen. Ook tijdens dít gesprek maakt beeldend kunstenaar Pauline Bakker een uniek kleiportret van de gast.

In de daaropvolgende aflevering van Kopstukken, vanaf maandag 18 maart, is voormalige restauranteigenaar Janny Olling uit Egmond aan Zee te gast.

Uitzendtijden

Elke nieuwe aflevering van Kopstukken is dus vanaf maandag 19.00 uur een week lang te zien. Dit programma is te bekijken vanaf 19.00 uur, 22.00 uur, 01.00 uur, 04.00 uur, 07.00 uur, 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur. Dit geldt eveneens voor alle andere RTV80-video-items over de gemeente Bergen.

Frequenties

De frequenties zijn Ziggo-kanaal 44, KPN-kanaal 1493, Odido-kanaal 874, Trinet kanaal 514 en SNLR kanaal 514. Alle tv-uitzendingen van RTV80 zijn eveneens te volgen op www.rtv80.nl. Bekijk deze website ook voor alle andere lokale informatie over de gemeente Bergen.

Verder heeft RTV80 een eigen Facebook-, Twitter-, Instagram en YouTube-kanaal: ook hierop is onder andere Kopstukken terug te kijken. Daarnaast biedt de RTV80-app alle informatie. Deze is te downloaden voor de smartphone (Android en Apple). Ziede website van RTV80 voor de juiste downloadlinks.