BERGEN – Ruud Bredewold praat in de vierde aflevering van het tv-programma Kopstukken met Henk Biesboer. Hij is onder andere bekend als oud-rechercheur bij de Rijkspolitie en pr-man van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij Nederland (KNRM), afdeling Egmond. Deze aflevering is vanaf maandag 8 januari 19.00 uur een week lang te zien op RTV80 TV.

Biesboer vertelt over zijn werk en persoonlijke leven, zoals dat geldt voor alle gasten in Kopstukken, afkomstig uit Camperduin tot Egmond-Binnen.

Boeiend is eveneens bijvoorbeeld het interview met Martin de Zwart, voormalig directeur van de Rabobank en nu rentmeester van de Hervormde Kerken in Schoorl en Groet. Dit programma is vanaf maandag 15 januari te zien op RTV80 TV.

In de zesde aflevering van Kopstukken, vanaf maandag 22 januari, is Cees Oud uit Groet te gast. Hij is vooral bekend als accordeonist en entertainer.

In een daaropvolgende aflevering, vanaf maandag 29 januari, praat Ruud Bredewold met Paul Ruis. Hij is een actieve vrijwilliger. Zo was hij voorzitter van voetbalvereniging Duinrand S. in Schoorl en bestuurder van de Schoorlse woningbouwvereniging. Paul Ruis zich nog steeds in voor de Dorpsvereniging Groet. 

Uitzendtijden

Elke nieuwe aflevering van Kopstukken is dus vanaf maandag 19.00 uur een week lang te zien. Dit programma is te bekijken vanaf 19.00 uur, 22.00 uur, 01.00 uur, 04.00 uur, 07.00 uur, 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur. Dit geldt eveneens voor alle andere RTV80-video-items over de gemeente Bergen.

Frequenties

De frequenties zijn Ziggo-kanaal 44, KPN-kanaal 1493, Odido-kanaal 874, Trinet kanaal 514 en SNLR kanaal 514. Alle tv-uitzendingen van RTV80 zijn eveneens te volgen op de website van RTV80. Bekijk deze website ook voor alle andere lokale informatie over de gemeente Bergen. Verder heeft RTV80 een eigen Facebook-, Twitter-, Instagram en YouTube-kanaal: ook hierop is onder andere Kopstukken terug te kijken.

Daarnaast biedt de RTV80-app alle informatie. Deze is te downloaden voor de smartphone (Android en Apple). Bekijk op de RTV80 website de juiste downloadlinks.