EGMOND-BINNEN – Ruud Bredewold praat in de tiende aflevering van het tv-programma Kopstukken met Jaap Kramer uit Egmond-Binnen. Hij is als vrijwilliger actief om zijn dorp nog mooier en leuker te maken en verknocht aan Egmond-Binnen. Kramer praat over zijn jeugd, de oorlog, zijn werkzame periode als leraar in onder andere Bergen en laat, als dichter, een kort gedicht horen. Deze aflevering is vanaf maandag 19 februari 19.00 uur een week lang te zien op RTV80 TV.

Jaap Kramer vertelt over zijn werk en persoonlijke leven, zoals dat geldt voor alle gasten in Kopstukken, afkomstig uit Camperduin tot Egmond-Binnen. Ook tijdens dít gesprek maakt beeldend kunstenaar Pauline Bakker een uniek kleiportret van de gast.

In de daaropvolgende aflevering van Kopstukken, vanaf maandag 26 februari, is Gerard Mathijsen te gast. Hij is voormalig Emeritus-abt van de Sint-Adelbertabdij in Egmond-Binnen.

Uitzendtijden

Elke nieuwe aflevering van Kopstukken is dus vanaf maandag 19.00 uur een week lang te zien. Dit programma is te bekijken vanaf 19.00 uur, 22.00 uur, 01.00 uur, 04.00 uur, 07.00 uur, 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur. Dit geldt eveneens voor alle andere RTV80-video-items over de gemeente Bergen.

Frequenties

De frequenties zijn Ziggo-kanaal 44, KPN-kanaal 1493, Odido-kanaal 874, Trinet kanaal 514 en SNLR kanaal 514. Alle tv-uitzendingen van RTV80 zijn eveneens te volgen op de website van RTV80. Bekijk deze website ook voor alle andere lokale informatie over de gemeente Bergen. Verder heeft RTV80 een eigen Facebook-, Twitter-, Instagram en YouTube-kanaal: ook hierop is onder andere Kopstukken terug te kijken. Daarnaast biedt de RTV80-app alle informatie. Deze is te downloaden voor de smartphone (Android en Apple). Zie voor de juiste downloadlinks de website van RTV80.

Alle afleveringen van Kopstukken bekijk je hier.