SCHOORL – Ruud Bredewold praat in het tv-programma Kopstukken met Marco Ros, mede-eigenaar en chef-kok van restaurant Zilte Zoen in Schoorl. Dit programma is nog tot en met maandag te zien op RTV80 TV.

Ros vertelt over zijn werk en persoonlijke leven, zoals dat geldt voor alle gasten in Kopstukken, afkomstig uit Camperduin tot Egmond-Binnen.

In de derde aflevering, vanaf maandag 1 januari, is dominee Engele Wijnsma te gast. In ‘zijn eigen’ Ru├»nekerk vertelt hij zijn persoonlijke verhaal. Boeiend is eveneens het interview met Henk Biesboer uit Egmond aan Zee, uit te zenden vanaf 8 januari. Hij is onder andere bekend als pr-man van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij Nederland (KNRM), afdeling Egmond. In een daaropvolgende aflevering, vanaf maandag 15 januari, praat Ruud Bredewold met Martin de Zwart, voormalig directeur van de Rabobank en nu rentmeester van de Hervormde Kerken in Schoorl en Groet.

Uitzendtijden

Elke nieuwe aflevering van Kopstukken is dus op maandag om 19.00 uur een week lang te zien. Dit programma, evenals alle andere RTV80-video-items over de gemeente Bergen. zijn te bekijken vanaf 19.00 uur, 22.00uur, 01.00 uur, 04.00 uur, 07.00 uur, 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00.

Frequenties

De frequenties zijn Ziggo-kanaal 44, KPN-kanaal 1493, T-Mobile kanaal 874, Trinet kanaal 514 en SNLR kanaal 514. Alle tv-uitzendingen van RTV80 zijn eveneens te volgen op www.rtv80.nl. Bekijk deze website ook voor alle andere lokale informatie over de gemeente Bergen. Verder heeft RTV80 een eigen Facebook-, Twitter-, Instagram en YouTube-kanaal: ook hierop is onder andere Kopstukken terug te kijken. Daarnaast biedt de RTV80-app alle informatie. Deze is te downloaden voor de smartphone (Android en Apple). Zie voor de juiste downloadlinks www.rtv80.nl/frequenties.

Marco Ros (Foto: RTV80).