BERGEN – Ruud Bredewold praat in de zevende aflevering van het tv-programma Kopstukken met Paul Ruis uit Groet. Hij is een actieve vrijwilliger. Zo was Ruis voorzitter van voetbalvereniging Duinrand S. in Schoorl en bestuurder van de Schoorlse woningbouwvereniging. Paul Ruis zet zich nog steeds in voor de Dorpsvereniging Groet. Deze aflevering is vanaf maandag 29 januari 19.00 uur een week lang te zien op RTV80 TV.

Paul Ruis vertelt over zijn werk en persoonlijke leven, zoals dat geldt voor alle gasten in Kopstukken, afkomstig uit Camperduin tot Egmond-Binnen. Ook tijdens dít gesprek maakt beeldend kunstenaar Pauline Bakker een uniek kleiportret van de gast.

In de hieropvolgende aflevering van Kopstukken, vanaf maandag 5 februari, is Monique van Orden te gast. Zij werkte als psychiatrisch verpleegkundige en journalist, onder andere voor de toemalige lokale krant De Duinstreek. Verder maakt Van Orden zich sterk voor de bouw van tiny houses in Schoorl. De Schoorlse fotograaf Frank van Nieuwenhuizen is in Kopstukken te zien in de week van 12 februari.

Uitzendtijden

Elke nieuwe aflevering van Kopstukken is dus vanaf maandag 19.00 uur een week lang te zien. Dit programma is te bekijken vanaf 19.00 uur, 22.00 uur, 01.00 uur, 04.00 uur, 07.00 uur, 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur. Dit geldt eveneens voor alle andere RTV80-video-items over de gemeente Bergen.

Frequenties

De frequenties zijn Ziggo-kanaal 44, KPN-kanaal 1493, Odido-kanaal 874, Trinet kanaal 514 en SNLR kanaal 514. Alle tv-uitzendingen van RTV80 zijn eveneens te volgen op www.rtv80.nl. Bekijk deze website ook voor alle andere lokale informatie over de gemeente Bergen. Verder heeft RTV80 een eigen Facebook-, Twitter-, Instagram en YouTube-kanaal: ook hierop is onder andere Kopstukken terug te kijken. Daarnaast biedt de RTV80-app alle informatie. Deze is te downloaden voor de smartphone (Android en Apple). Zie de website van RTV80 voor de juiste downloadlinks.