Help mee de SamenLoop voor Hoop Bergen-Alkmaar e.o. een succes te maken.

In Bergen wordt in het weekend van 6 en 7 juni 2020 voor de eerste keer de SamenLoop voor Hoop georganiseerd, een indrukwekkend evenement dat in het teken staat van hoop, eerbetuiging en steun voor iedereen die (zelf of in zijn omgeving) met kanker te maken heeft (gehad).

Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams in estafettevorm over een speciaal uitgezet parcours op het terrein van Voetbalvereniging (VV) Bergen.

www.samenloopvoorhoop.nl/bergen

De opbrengst gaat zowel naar KWF-kankeronderzoek als naar lokale doelen, waaronder het inloophuis ’t Praethuys in Alkmaar.

Meld je aan
Tegelijk vinden er op het terrein van VV Bergen allerlei activiteiten plaats zoals indrukwekkende ceremonies en een gezellige braderie, zodat het voor zowel bezoekers als lopers een onvergetelijk evenement wordt. Voor kinderen is er op zondag speciaal een kinderloop.

Zowel jong en oud kunnen een bijdrage leveren aan de SamenLoop, als loper en team, bezoeker en eventueel eregast, maar ook als vrijwilliger voor de organisatie. Aanmelden daarvoor kan via onze website:

www.samenloopvoorhoop.nl/bergen

Kom naar de kick-off op 21 november in de Ruïnekerk
Is je interesse gewekt, maar weet je nog niet hoe je wilt bijdragen aan het evenement? Kom dan donderdagavond 21 november a.s. naar de kick-off bijeenkomst voor de SamenLoop voor Hoop Bergen-Alkmaar e.o. in de Ruïnekerk in Bergen.

Tijdstip van aanvang: 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Daar geven we informatie over de SamenLoop en beantwoorden we vragen. We zijn als organisatie nog hard op zoek naar mensen die hun talenten inzetten binnen commissies, zoals communicatie, sponsoring, amusement, catering, logistiek, vrijwilligers of teamwerving. Het is mogelijk je als vrijwilliger of eregast, maar ook als loper en team die avond direct aan te melden. Kun je niet wachten met je vraag tot de 21ste? Mail ons dan op

bergen@samenloopvoorhoop.nl