EGMOND AAN ZEE – In totaal 11 teams deden vrijdag mee aan het toernooi waar al weken van tevoren voor getraind werd. De meisjes waren ingedeeld in 2 poules van 3 teams, de jongens werkten een halve competitie af.

Bij de meisjes werd snel duidelijk dat één team er met kop en schouders boven uit stak, dit was zeker zichtbaar in de finale: de meisjes van de Jozef wonnen ruim van de meisjes van de Branding. En zo mochten de meisjes van de Jozefschool zich uitroepen tot kampioen van de Egmonden.

Bij de jongens bleek ook de laatste wedstrijd een echte finale te worden, de winnaar van deze wedstrijd werd kampioen maar bij een gelijkspel werd een heel ander team kampioen! De finale was erg spannend, tot 5 minuten voor tijd stond het nog 1-1, toen vond de linkerspits van de Driemaster het wel welletjes en hij scoorde de winnende. Zo mocht de Driemaster zich ook uitroepen tot kampioen.

Beide teams spelen een vervolgronde tegen de winnaars van Heiloo en Limmen en de winnaar daarvan mag uitkomen in de finales van de KNVB West.