BERGEN AAN ZEE ‘We naderen het Indianengebied’. Dat is de titel van het optreden op zondag 3 maart in het Vredeskerkje. Muzikanten Willem Schoone, Victor Posch en Robbert Smit treden op in hun eerste muziektheatervoorstelling.

Schoone, Smit & Posch zijn rasmuzikanten met een grote staat van dienst. Zij speelden in een groot aantal bekende en onbekende bands en met vele muzikanten in binnen- en buitenland, deden studiowerk en werkten mee aan vele cd’s.

In deze eerste gezamenlijke voorstelling hebben ze hun krachten gebundeld en vertellen zij verhalen over onder andere hun leven als muzikant, de spuit, oude auto’s en de liefde. Ze begeleiden hun sappige, ontroerende en grappige verhalen natuurlijk muzikaal met zelfgeschreven nummers.

In deze voorstelling wisselen ze moeiteloos verschillende muziekstijlen als pop en rock ‘n roll af met country, blues en ballads.

De theatervoorstelling begint om 16.00 uur. De zaal is vanaf 15.30 uur open. Toegangsprijs 15 euro. Voorverkoop via kaartverkoop@kunstgetij.nl