SCHOORLDAM – De provincie Noord-Holland vernieuwt het fietspad van de Schoorldammerbrug (Kanaaldijk/N504) over het Noord-Hollands Kanaal in Schoorldam.

Daarom is de brug van vrijdag 10 september 20.00 uur tot en met maandag 13 september 6.00 uur in één richting afgesloten. Dat meldt de provincie Noord-Holland.

Het autoverkeer richting Warmenhuizen wordt omgeleid. Ook voor de scheepvaart geldt een stremming. (Brom)fietsers kunnen wel over de brug en rijden tijdelijk over de (afgesloten) rijbaan.

Het autoverkeer uit de richting Schoorl naar Warmenhuizen wordt met borden omgeleid via de N9, Ring Alkmaar naar de Schagerweg (N245). Het autoverkeer vanuit Warmenhuizen kan wel gebruikmaken van de Schoorldammerbrug.

De Schoorldammerbrug wordt tijdens de werkzaamheden niet bediend voor de scheepvaart. Wel is het mogelijk om onder de brug door te varen. Tot een breedte van 5,4 meter is de doorvaarthoogte 2,70 meter. Anders is de doorvaarthoogte 1,70 meter.

Met vragen of klachten kunnen (vaar)weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie. Dat kan via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.

Zie voor meer informatie www.noord-holland.nl