BERGEN – De Hoftuin bij het Hof aan de Eeuwigelaan 1 in Bergen nodigt iedereen uit om vrijdag 7 oktober de bijzondere tuin te komen bezoeken in het kader van 50-jarig bestaan van Scorlewald. Bijzondere hapjes en drankjes worden gratis en ludiek aangeboden. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur start een rondleiding (maximaal 20 personen).

Dit jaar viert zorginstelling Scorlewald dit bijzondere jubileum. De festiviteiten op de Hoftuin maken deel uit van het Scorlewald festival op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober.

Beide dagen is er tussen 10.00 en 15.00 uur voor jong en oud van alles te beleven. Vrijdag 7 oktober presenteren de werkplaatsen van Scorlewald zich en kan men onder andere een penning slaan, rondleidingen krijgen, workshops volgen, tentoonstellingen bezoeken en zijn er lekkere biologische hapjes en drankjes.

Tussen Scorlewald en de Hoftuin rijden gratis pendelbusjes. Zaterdag 8 oktober presenteren de woonhuizen van Scorlewald zich en is er livemuziek en theater.

Minirestaurantjes zorgen voor heerlijke versnaperingen. Via een paard en wagen kan het publiek zich laten vervoeren naar de locaties buiten het terrein van Scorlewald.

Er is beperkte parkeerruimte dus kom op de fiets als het kan.

Geef een reactie