SCHOORL – Geen duin te hoog voor de Segway 2X! Op zondag 5 augustus, 2 september en 7 oktober om 10.15 uur biedt Staatsbosbeheer in samenwerking met Oxygen Events weer een Segway-excursie aan door de Schoorlse Duinen.

Een unieke manier van natuurbeleving, uiteraard alleen op de officiële paden, met respect voor de prachtige omgeving en andere gebruikers van het duingebied. Het gebied dat je met de Segway X2 bezoekt is een stuk groter dan te voet.

Met uw deelname aan deze excursie steunt u Staatsbosbeheer in de Schoorlse Duinen. Een deel van de opbrengst maakt het mogelijk om activiteiten voor scholen te ontwikkelen en aan te bieden.

Deelnemers aan deze tour zijn sportief, wegen maximaal 100 kg (i.v.m. het zware terrein) en zijn min. 16 jaar. Deelnemers moeten makkelijk op en af kunnen stappen en tegen een stootje kunnen. De tocht duurt ca 2,5 uur en is ongeveer 18 km lang. Boeken kunt u op: http://www.staatsbosbeheer.nl/segwayschoorl De kosten voor deze unieke ervaring zijn € 69,50 euro p.p.

U vertrekt vanaf Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1 in Schoorl. Betaald parkeren tussen 10:00 en 19:00 uur.

Meer informatie: www.segway-noordholland.nl.