SCHOORL – HVC kwam woensdag voor de laatste keer afval inzamelen in de Slotweg in Schoorl. Reden voor Paul Korremans en Ineke Sleutel om de medewerkers te bedanken voor hun inzet namens de Slotweg-bewoners.

Bewoners Paul Korremans en Ineke Sleutel zijn zo tevreden over het werk van HVC dat zij de medewerkers persoonlijk bedankten, in de regen en voor de deur. Ook stuurden zij een persbericht naar de lokale media om hun dank nog extra kracht bij te zetten.

“Vele jaren hebben zij het afval opgehaald. De afvalkalender gaf aan wanneer zij langskwamen en ja, je kon op ze rekenen! Ze lieten nooit verstek gaan. Of het nu om groenafval ging of plastic of restafval: HVC zorgde voor een snelle afwikkeling van de route. In een vloek en een zucht hadden de vrouwen en mannen de containers geleegd in de straat zonder verkeersopstoppingen”, vertelt Paul.

“Opgewekte medewerkers en stoere dames achter het stuur of achter op de vrachtauto deden met een big smile snel en efficiënt hun werk. Ook staken zij een handje bij als het een keer niet zo snel lukte de container op de straat te krijgen.”

“Afgelopen week ging het fout met het ledigen van de container. Hij bleef hangen in de belader en kon niet meer worden gered. De volgende dag stond er al een nieuwe container voor de deur met de complimenten van HVC. Wat een service”, aldus Paul.

Banketstaaf voor bij de koffie

HVC-medewerkers vinden het jammer dat de gemeente Bergen stopt met de dienstverlening van hun bedrijf. Zij hadden graag door willen gaan, maar zoals gebruikelijk zijn het anderen die hierover beslissen. Voor de koffie kregen zij een banketstaaf mee!

“De drie medewerkers van HCV die vandaag langs kwamen waren zich bewust van hun laatste dag toen wij de vrachtauto lieten stoppen voor een afscheidsmomentje. We maakten snel een praatje en bedankten hen voor de trouwe diensten van de afgelopen jaren”, vertelt Tineke.

“Wij hopen dat DE BUCH dezelfde prestaties gaat leveren. De afvalkrant die in de bus viel geeft hoop maar het enthousiasme bij de inwoners moet nog groeien.”

(Aangeleverde foto).