EGMOND – BINNEN – De gemeente kent een Sociaal Team. In dit team zitten medewerkers met elk hun eigen expertise.

Hebt u financiële problemen of voelt u zich eenzaam? Wilt u een aanpassing aan uw woning, zodat u er langer kunt blijven wonen? Of maakt u zich zorgen over uw buurman: Kan hij wel goed voor zichzelf zorgen?

Zomaar wat voorbeelden van onderwerpen waarvoor u kunt aankloppen bij het Sociaal Team.

In de gemeente zijn op verschillende locaties inloopspreekuren. Vanaf 10 maart kunt u ook binnenlopen in de Thuiskamer aan de Herenweg 72c (naast het kinderdagverblijf) in Egmond-Binnen.

Als u met uw vraag bij dit team binnenkomt, krijgt u één contactpersoon. Zo hoeft u niet steeds opnieuw uw verhaal te vertellen. Een huisbezoek is trouwens ook mogelijk, als dit voor u makkelijker is.

Samen met u brengen de medewerkers de situatie in kaart en denken ze mee over wat de meest geschikte oplossing zou kunnen zijn.

Voor de ondersteuning vanuit het Sociaal Team is geen verwijzing nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Het Sociaal Team zit op maandag van 14.00 – 15.30 uur in het wijksteunpunt Bergen, op dinsdag van 15.00 – 16.30 uur in het wijksteunpunt Schoorl, op dinsdag van 10.30 – 12.00 uur in het wijksteunpunt Egmond aan den Hoef en vanaf 10 maart op donderdag van 15.00 – 16.30 uur in de Thuiskamer in Egmond-Binnen.

Telefonisch contact opnemen kan ook: op werkdagen van 8.30 – 16.30 uur via telefoonnummer (072) 888 00 00.

Geef een reactie