BERGEN AAN ZEE – Woensdag 13 juli brengen Joost Botman en Niels van der Gulik in hun programma The Sound of Silence het verhaal van de twee jongens uit New York die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo aller tijden: Simon & Garfunkel, in het Vredeskerkje.

Botman en Van der Gulik nemen het publiek mee op een muzikale reis naar de roerige jaren ’60 en ’70.

Songs, verhalen en beelden vertellen het avontuur van Paul Simon en Art Garfunkel: hun weg naar succes, de botsingen tussen de twee, hun ‘split-up’ en het legendarische concert in Central Park in 1981.

Hun tegengestelde persoonlijkheden komen tot leven aan de hand van verrassende en ontroerende anekdotes. De muziek van deze voorstelling is een feest der herkenning: The Boxer, Mrs. Robinson, Bridge over Troubled Water, Cecilia en The Sound of Silence.

Joost en Niels vinden elkaar als vanzelfsprekendheid in hun muzikale spel. Hun minutieuze afstemming spat er vanaf bij de up-tempo nummers. Bij de breekbare songs bezorgen ze het publiek kippenvel.

Joost Botman en Niels van der Gulik zang en gitaar, Bert Schipper percussie, Saâna Swart en Kim Ootemen beeld.

Aanvang is 20.00 uur. Kaartverkoop verloopt via kaartverkoop@kunstgetij.nl of 072 5895003. Kaarten ook aan de zaal. Zie ook www.vredeskerkje.nl.

Geef een reactie