BERGEN AAN ZEE – Wegens overstelpende belangstelling is er op 10 augustus een speciaal ingelaste voorstelling van The Sound of Silence in het Vredeskerkje aan Kerkstraat 21.

Joost Botman en Niels van der Gulik vertellen en zingen in hun programma het verhaal van de twee jongens uit New York die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo aller tijden: Simon & Garfunkel.

Botman en Van der Gulik nemen het publiek mee op een muzikale reis naar de roerige jaren ’60 en ’70.

Songs, verhalen en beelden vertellen het avontuur van Paul Simon en Art Garfunkel: hun weg naar succes, de botsingen tussen de twee, hun ‘split-up’ en het legendarische concert in Central Park in 1981.

De muziek is een feest der herkenning: The Boxer, Mrs. Robinson, Bridge over Troubled Water, Cecilia en The Sound of Silence. Joost en Niels vinden elkaar als vanzelfsprekendheid in hun muzikale spel. Hun minutieuze afstemming spat er vanaf bij de up-tempo nummers.

Bij de breekbare songs bezorgen ze het publiek kippenvel. Joost Botman en Niels van der Gulik zang en gitaar, Bert Schipper percussie, Saâna Swart en Kim Ootemen beeld. Aanvang is 20.00 uur.

Stuur voor kaarten reserveren en informatie een e-mail naar: kaartverkoop@kunstgetij.nl of bel 072 5895003. Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar. Zie ook www.vredeskerkje.nl

Geef een reactie