BERGEN – Tijdens een spirituele avond in de bibliotheek in Bergen kan worden gekeken en geluisterd naar een lezing van Bo Baden. Bo zal woensdag 16 januari van 19.30 tot 22.00 uur verwonderen, verblijden en verbazen met een openhartig verslag van zijn spirituele zoektocht in het leven.

Bo geeft op zijn eigen wijze een kijkje in zijn levensloop. Het gaat in zijn lezing over gezondheid, humor, poëzie en stilte. Over hoogte- én dieptepunten uit een leven. Over het overwinnen van manische depressie. Over magische ontmoetingen.

Over bijzondere (spirituele)ontdekkingen. Over de belofte die hij Ramses Shaffy ooit deed. Over het leven ‘als geheel verzorgde reis’. Hoeveel raakvlakken zijn er, als luisteraar eigenlijk met het leven van Bo? Of het ‘Vurruculum Vitaal’ zoals deze woordkunstenaar het zelf noemt.

Bo kijkt terug op een carrière als activist tegen het arbeidsethos, de woningnood en kruisraketten. Bo noemt zichzelf lichtzinnig schrijver-spreker. Dichter. Spreukenmaker. Handoplegger. Gezondheidscoach.

Hij is de oprichter van Stichting Amalgaam Vrij Nederland, Netwerk Babybelangen en www.vitamineb12tekort.nl.
Deze lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard.

Woensdag 16 januari, om 19.30 uur in bibliotheek Kennemerwaard, locatie Bergen, Dreef 1. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via info@carlyshealth.nl of via 06-51599293.