BERGEN – Ingrid van Rhoon verzorgt donderdagochtend 15 februari van 09.30 tot 12.00 uur een spirituele ochtend over persoonlijke groei en ontwikkeling door bewustwording in de bibliotheek in Bergen. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken en luisteren.

Ingrid van Rhoon neemt bezoekers tijdens de lezing mee op een weg die inzicht geeft in terugkerende patronen of een té volle rugzak. Ze doorloopt de fases zelfontplooiing, bewustwording en spiritualiteit met haar publiek.

Het is voor iedereen belangrijk om vanuit een stabiele basis de innerlijke weg te gaan, hiervoor worden handvatten aangereikt. Van Rhoon wordt geïnspireerd door symboliek en de kennis uit de oude wijsheid. Aan de hand van beelden brengt ze haar boodschap vanuit eigen ervaring op een eenvoudige wijze over.

Mensen leven in een tijd waarin velen de reis maken van hun hoofd naar hun hart. Samen met Ingrid wordt op zoek gegaan naar de rode draad, de belangrijkste weg in ons leven.

Ingrid heeft al een lange weg afgelegd op het spirituele pad. Na het volgen van een kunstzinnige cursus heeft zij eigen inzichtkaarten gemaakt die ze tijdens deze ochtend beschikbaar stelt. Daarnaast heeft zij een coaching opleiding gevolgd en diverse workshops gegeven in inzicht en bewustwording. Vorig jaar is haar boek‘Aisha’ uitgekomen dat haar eigen spirituele zoektocht beschrijft. De rode draad in haar boek is verlies, inzicht, opkrabbelen en er weer voor gaan.

De lezing is onderdeel van de spirituele ochtenden, die elke maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard. Belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 15 februari.

Gestart wordt om 9.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Bergen, Dreef 1 in Bergen. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via dejarigejob@gmail.com of via 06 – 515 99 293.