EGMOND AAN ZEE – Zorgboerderij Croon en Bergh houdt zaterdag 3 september een food & flower festival ten bate van de nieuwe werkplaats. Er is een sponsorwandeling en verder zijn er marktkramen, dans, en muziek.

Vanuit Egmond ondersteunt PostaanZee de loop van tien kilometer. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij het ontmoetingscentrum aan de Voorstraat. Voor vervoer naar de Grote Sloot in Burgerbrug wordt gezorgd.

Initiatiefnemer Gerjan Zwaan: “Onze dochter Lucie woont op de zorgboerderij. Er is daar dringend behoefte aan een nieuwe werkplaats”.

De sponsorwandeling is met uitleg en kaart, en gaat door de cultuur-historisch interessante omgeving van Burgerbrug. De route voert door de polder de Zijpe, over de Westfriese Omringdijk, het terpje Eenigenburg en het dorpje Krabbendam.

Deelnemers verzamelen om 9.00 uur bij PostaanZee en vertrekken daar met georganiseerd vervoer. Aansluitend is er nog ruimschoots de tijd het festival te bezoeken en een lekker hapje te eten. Vanaf 13.00 uur rijden de wandelaars weer terug naar Egmond.

Een mooi zaterdagje uit onder de septemberzon voor het goede doel, dat wil en mag men niet missen. Het sponsorbedrag is minimaal drie euro per persoon. Meer informatie is te vinden op www.postaanzee.nl

Gertjan Zwaan

Geef een reactie