BERGEN – De leukste sportdag van het jaar heet “2Be2gether”.

Een bijzondere sportdag, zaterdag 28 maart 2020 om 14.00 uur in de Europahal in Bergen, waar jongeren met én zonder beperking van de basisschool en het speciaal onderwijs in mixed teams verschillende uitdagende en leuke sporten beoefenen.

Zo staan dit jaar de volgende bijzondere onderdelen op het programma: rolstoelbasketbal, Nerf-sports, rolstoeldans, klimmen, judo, badminton, boogschieten en het creatieve onderdeel: je naam in graffiti schrijven!

vervolg op blad 2

vervolg van blad 1
Dit sportspektakel is voor jongeren uit groep 5, 6, 7 en 8 van de basisscholen uit de gemeente Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Deelname is gratis.
Het programma duurt tot ongeveer 17.15 uur, gevolgd door een eindspel waar ook toeschouwers van harte welkom zijn.

De kinderen worden om 13.45 uur in de sporthal verwacht en zullen in de pauze wat drinken en lekkers aangeboden krijgen.
De middag begint met een demonstratie rolstoeldans, gevolgd door een vlaggenparade, waarbij de verschillende teams worden opgeroepen.

In het bijzonder willen we jongeren met een beperking, die naar een reguliere basisschool of het speciaal onderwijs gaan, uitnodigen om zich in te schrijven. Zij mogen zonder twijfel afwijken van de gestelde leeftijdsgrens. Ook zijn enthousiaste broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk van harte welkom!

Inschrijven is nu mogelijk! Stuur een mail naar Mireille Bot-Otto van het Jongerenwerk Bergen: m.otto@welzijnbergen.nl o.v.v. naam kind, telefoonnummer, school, groep en wel/geen beperking. Bij vragen kan ook contact opgenomen worden op 06-39754138.

De selectie wordt op binnenkomst van aanmelding gemaakt, dus wees er snel bij om dit evenement bij te kunnen wonen.

Aan de dag zijn geen kosten verbonden. Vrijwilligers om te helpen zijn ook altijd welkom! Graag tot ziens op deze bijzondere sportdag, die je niet snel zult vergeten!