Update 09.35 uur:
BERGEN – Dinsdagavond is in of bij een woning aan de Kerkedijk in Bergen een 22-jarige Bergenaar neergestoken. De politie kreeg rond 23.15 uur een melding van dit steekincident. Toen de politie op de Kerkedijk arriveerde, was het slachtoffer al onderweg naar het ziekenhuis. Kort daarna is een 35-jarige Alkmaarder aangehouden. “Wij zijn bezig zijn rol bij dit incident te onderzoeken. Ook het onderzoek naar de toedracht van het incident is in volle gang”, aldus een politiewoordvoerder. De politie vermoedt dat het hier gaat om een ruzie in de relationele sfeer.

De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844. Ook andere informatie die kan helpen bij het politieonderzoek is zeer gewenst. Het is eveneens mogelijk een formulier in te vullen en anoniem te bellen naar 0800-7000. 

Eerste bericht:

BERGEN – Dinsdagavond rond 23.30 uur is in een woning aan de Kerkedijk in Bergen iemand neergestoken. De weg was ruim afgezet en de recherche deed onderzoek. Er zou bloed op straat hebben gelegen. De medische toestand van het slachtoffer is niet duidelijk.

(Foto: Inter Visual Studio).

 

DoorRedactie